Welkom terug Leeuwenkamp! – Centrum Schalkwijk

Welkom terug Leeuwenkamp!

Welkom terug Leeuwenkamp!

Leeuwenkamp Woninginrichting is terug van weggeweest. Op 1 mei jl. heropenden broers Paul en Jos na vier jaar hun winkel in winkelcentrum Schalkwijk. Leeuwenkamp Woninginrichting biedt inrichtingsadvies in de breedste zin van het woord. Hoe vergaat het de broers nu?

‘Het gaat goed! We horen van alle kanten dat men blij is dat we er weer zijn. Mijn vader is de winkel in 1977 hier in het winkelcentrum gestart en wij hebben deze in 1992 overgenomen. In 2011 troffen we het noodlot en moest de winkel in verband met asbest weggeruimd worden. Telefonisch bleven we echter bereikbaar, dus klanten bleven ons gewoon bellen. Toen kwamen we erachter dat we een hele trouwe klantenkring hebben. Met kleurstalen gingen we naar de klant toe. Dan bekeken we de meubels, gaven een advies en konden vrijwel meteen aan het werk. Zo zijn we die vier jaar doorgekomen.

Het winkelcentrum is sindsdien enorm opgeknapt en het is heel fijn om weer onder de mensen te zijn. Dat we mensen kunnen ontvangen en een praatje kunnen maken, dat stellen de klanten ook op prijs. Als ik zie hoeveel mensen er binnen komen om ons te feliciteren, dat is gigantisch. Dat geeft ons een hele positieve boost. Daarom hebben we tijdens de openingsmaanden diverse aanbiedingen, waaronder 20% korting op eigen merk zonwering en gratis elektrische bediening op Luxaflex producten.’


Fotografie: www.daanruijter.com – Tekst: www.johannanolet.nl

 

 

 

 
Reacties