Schrijf je in voor de Kindervrijmarkt – 28 april 2019 – Centrum Schalkwijk

Schrijf je in voor de Kindervrijmarkt – 28 april 2019

Ben jij een echte zakenman of -vrouw? Show it op de Kindervrijmarkt op zondag 28 april!

Op zondag 28 april, een dag na Koningsdag, wordt er weer een super gezellige Kindervrijmarkt gehouden in Centrum Schalkwijk. De Kindervrijmarkt start om 12:00 uur en is om 16:00 uur afgelopen. Kinderen die zich ingeschreven hebben door onderstaand inschrijfformulier in te vullen en te versturen, mogen na een bevestigingsmail die dag vanaf 10:30 uur hun kleedje om komen bouwen.

Schrijf je snel in, want we hebben maar een beperkt aantal plekken voor kleedjes. Vol = vol!

5 euro borg
Voor de plek en het kleedje moet je 5 euro borg betalen. Alleen contant en gepast betalen. Als alles na afloop netjes opgeruimd is, krijg je bij het inleveren van je kleedje op het middenplein de 5 euro borg terug.

Reservering
We houden het kleedje voor je geserveerd tot 12:00 uur. Hierna geven we de gereserveerde kleedjes weg.

Heb je nog vragen?
Neem contact met ons op via info@centrumschalkwijk.nl


Reserveer jouw plekje op de Kindervrijmarkt 28 april 2019

Vul je gegevens in en reserveer een plekje op de Kindervrijmarkt op 28 april 2019. Na het versturen van je gegevens ontvang je een bevestiging per email. Deze bevestiging is tevens het bewijs van je reservering. In de bevestigingsmail staat alle informatie over hoe laat en waar je je kan melden om je kleedje klaar te maken. Lees deze goed! Heb je deze niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@centrumschalkwijk.nl .
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.