Tegen het lijf gelopen…Zion (9) en Faisal (37) – Centrum Schalkwijk

Tegen het lijf gelopen…Zion (9) en Faisal (37)

Tegen het lijf gelopen…Zion (9) en Faisal (37)

Zion (9) zoekt ’s ochtends zelf haar kleding zelf uit. Dat doet ze omdat ze dat leuk vindt. Vandaag koos ze voor haar Minni Mouse trui omdat het strikje haar vrolijk maakt.

Faisal (37), Zion’s vader vertelt: ‘Kleding maakt wie je bent. Als je jezelf aandacht geeft, geeft dat je een zelfverzekerde uitstraling. Mij geeft het zelfvertrouwen om mezelf te laten zien. Dat heb ik bijvoorbeeld niet als ik in mijn pyjama thuis zit.

Ik ben niet zozeer bezig met wat er nieuw is, meer met wat mij past. Ik kan een spijkerbroek van €20 dragen, gecombineerd met een mooie dure jas uit de nieuwe collectie. Vroeger ging ik hier vaak naar Holzhouse, nu naar H&M en naar Coolcat voor mijn dochter. De prijzen zijn er goed, de werknemers aardig en ze houden hun etalages mooi bij. Zion zoekt daar zelf haar kleding uit.’


Fotografie: www.daanruijter.com – Tekst: www.johannanolet.nl

 
Reacties