Tegen het lijf gelopen…Sabine (8) – Centrum Schalkwijk

Tegen het lijf gelopen…Sabine (8)

Tegen het lijf gelopen…Sabine (8)

Sabine (8) is met haar moeder op de markt en eet Turkse pizza met wel iets heel bijzonders…

Sabine: ‘Ik heb nu grote pauze. Op mijn school hoeven we niet over te blijven en dus ga ik elke dinsdag met mijn moeder een Turkse pizza eten op de markt. Dat vind ik super lekker. Vorige keer gingen we ook bloemen voor de juf kopen en we gaan ook vaak langs de notenkraam.’

Terwijl we met Sabine in gesprek zijn, roept ze ineens: ‘Huh!? Mijn tand is eruit! Die zat los! Heb ik ‘m nou wéér doorgeslikt? Bij mijn vorige tand gebeurde dat ook al! Toen at ik appeltaart. Nu kom ik in de krant met een gat in mijn mond!’


Fotografie: www.daanruijter.com – Tekst: www.johannanolet.nl

 
Reacties