Tegen het lijf gelopen…Kwame: “Ik ken alles goed hier, dat vind ik makkelijk.” – Centrum Schalkwijk

Tegen het lijf gelopen…Kwame: “Ik ken alles goed hier, dat vind ik makkelijk.”

Tegen het lijf gelopen…Kwame: “Ik ken alles goed hier, dat vind ik makkelijk.”

Kwame (29) staat middenin het winkelcentrum om zich heen te kijken, als een stijlvol herenmodel die wacht op zijn fotograaf.

Kwame: ‘Ik kom regelmatig in Winkelcentrum Schalkwijk. Ik ken alles goed hier, dat vind ik makkelijk. In Hoofddorp loop je zo te dwalen. Hier in Winkelcentrum Schalkwijk heb ik bij de Specsavers gewerkt. Het is een vriendelijk, overzichtelijk en makkelijk te bereiken winkelcentrum. Daar hou ik van.

Wat ik met Frankrijk heb? Ik ben meerdere keren in Calais geweest op weg naar Londen, want daar heb ik familie zitten. Maar dit jaar ga ik voor het eerst naar Monaco, dat staat al jaren op mijn verlanglijstje. Waarom? Ik wil het zien! De wereld is toch één groot feest? Ik ga erheen met mijn huisbaas, hij zit nu in Amerika.’

 


Fotografie: www.daanruijter.com – Tekst: www.johannanolet.nl

 

 
Reacties