Tegen het lijf gelopen… Fenna en Faris: “De sfeer van de markt lijkt het meeste op mijn thuisland.” – Centrum Schalkwijk

Tegen het lijf gelopen… Fenna en Faris: “De sfeer van de markt lijkt het meeste op mijn thuisland.”

Tegen het lijf gelopen… Fenna en Faris: “De sfeer van de markt lijkt het meeste op mijn thuisland.”

 

Fenan (21) en Faris (1,5) vallen meteen op bij de draaimolen in het winkelcentrum. Faris lacht en gilt van plezier. Fenan is nog geen jaar in Nederland. Dat zou je gezien haar Nederlands niet zeggen!

Fenan: ‘Ik kom vaak met mijn zoon- tje naar het winkelcentrum. Het is niet goed om de hele dag binnen te blijven zitten, dus ik neem Faris regelmatig mee naar buiten. Mijn vriend komt ook vaak mee, dan kijken we naar wat voor leuks er in het winkelcentrum nieuw te krijgen is. Laatst heb ik voor de zomer een mooie jurk bij de V&D gekocht en ik kijk ook vaak naar kleding voor Faris bij H&M en C&A. Ik kom uit Ethiopië, de sfeer van de dinsdag- markt vind ik daarom fijn, die lijkt nog het meest op mijn thuisland. Mijn vriend komt trouwens ook uit Ethiopië! Wij hebben elkaar hier ontmoet!’


Fotografie: www.daanruijter.com – Tekst: www.johannanolet.nl

 

 
Reacties