Plak en Pak actie – 15 maart t/m 25 april – Centrum Schalkwijk

Plak en Pak actie – 15 maart t/m 25 april

 

Plak de stickers Pak je kans op een weekprijs

… of een Samsung Galaxy tablet

 

Stickers plakken, kansen pakken!

 

Tussen 15 maart en 25 april krijgt u in Winkelcentrum Schalkwijk bij elke besteding boven de € 10,- een Plak&Pak sticker. Plak deze op de speciale Plak&Pak spaarkaart, met plaats voor 15 stickers. Lever uw volle spaarkaart in bij de inleverpunten op de pleinen in het winkelcentrum. Vergeet niet uw gegevens in te vullen op de kaart. U mag zoveel volle kaarten inleveren als u wilt. Nieuwe spaarkaarten kunt u op verschillende plaatsen in het winkelcentrum meepakken. Hoe meer volle spaarkaarten u inlevert, hoe groter uw kans op een prijs.

Zes weken lang elke vrijdag kans op 1 minuut
gratis winkelen of een andere weekprijs
Elke vrijdag trekken we uit de ingeleverde spaarkaarten een aantal weekwinnaars. Zit u daarbij? Dan wint u 1 minuut gratis winkelen of één van de andere weekprijzen, ter beschikking gesteld door de deelnemende winkels. Bovendien komt u met foto op Facebook. Door het inleveren van uw volle spaarkaart gaat u hiermee akkoord. 

PLUS kans op een Samsung Galaxy Tab 3 tablet
Geen weekprijs gewonnen? Dan maakt u altijd nog kans op één van de twee hoofdprijzen. Bij de laatste trekking op vrijdag 25 april a.s. vindt een extra trekking prijs, uit alle Plak&Pak spaarkaarten die gedurende de actieperiode zijn ingeleverd. De twee winnende spaarkaarten zijn goed voor een Samsung Galaxy Tab 3 multimedia tablet.