Plak en Pak actie – 15 maart t/m 24 april – Centrum Schalkwijk

Plak en Pak actie – 15 maart t/m 24 april

Plak en Pak actie – 15 maart t/m 24 april

Plak de stickers Pak je kans op een weekprijs … of een Samsung Galaxy tablet

Stickers plakken, kansen pakken!

Op 15 maart start de actie Plak& Pak in winkelcentrum Schalkwijk.  Bij elke besteding van €10,- of meer ontvangt u per €10,- een Plak&Pak sticker. Plak deze op de speciale Plak&Pak spaarkaart, met plaats voor 15 stickers. Lever uw volle spaarkaart in bij de inleverpunten op de pleinen in het winkelcentrum. Vergeet niet uw gegevens in te vullen op de kaart. U mag zoveel volle kaarten inleveren als u wilt. Nieuwe spaarkaarten kunt u op verschillende plaatsen in het winkelcentrum meepakken. Hoe meer volle spaarkaarten u inlevert, hoe groter uw kans op een prijs. De actie loopt tot 24 april.

Zes weken lang elke vrijdag kans op 1 minuut gratis winkelen of een andere weekprijs

Elke vrijdag trekken we uit de ingeleverde spaarkaarten een aantal weekwinnaars. Zit u daarbij? Dan wint u 1 minuut gratis winkelen of één van de andere weekprijzen, ter beschikking gesteld door de deelnemende winkels. Bovendien komt u met foto op Facebook. Door het inleveren van uw volle spaarkaart gaat u hiermee akkoord. De eerste volgende trekking is op vrijdag 4 april. 

Weekprijzen

  • waardebon voor schoenen a €100,- bij Nelson
  • BBQ pakket voor 6 personen bij Keurslagerij Van der Geest
  • overhemd van Umano bij Schulte Herenmode
  • vogelpakket (vogelhuisje, vogelvoer, zaadsilo) bij Pets Place
  • cadeaubon voor een taart voor 12-18 pers slagroomtaart of een met een foto erop bij Multivlaai
  • 3 gratis knipbeurten bij Team Kapsalon

 

PLUS kans op een Samsung Galaxy Tab 3 tablet
Geen weekprijs gewonnen? Dan maakt u altijd nog kans op één van de twee hoofdprijzen. Bij de laatste trekking op vrijdag 25 april a.s. vindt een extra trekking prijs, uit alle Plak&Pak spaarkaarten die gedurende de actieperiode zijn ingeleverd. De twee winnende spaarkaarten zijn goed voor een Samsung Galaxy Tab 3 multimedia tablet.

Klik hier voor de actievoorwaarden van de Plak en Pak actie 

 
Reacties