Pietenfeest! – Centrum Schalkwijk

Pietenfeest!

Pietenfeest!

 

Zaterdag 29 november en zondag 30 november zijn hulppieten heel erg welkom! Dat weekend vieren we namelijk een groot Pietenfeest in Winkelcentrum Schalkwijk. Kom op zaterdag je Pietendiploma halen en loop op zondag met de muzikale Pietenband mee.

Pietendiploma – zaterdag 29 november tussen 12:30 en 16:30 uur 

Ook dit jaar weer moet Sinterklaas de schoenen van duizenden en duizenden kinderen vullen… en op pakjesavond heeft de Sint het natuurlijk helemaal erg druk. Vandaar dat wat extra hulp meer dan welkom is. Zou jij Sinterklaas willen helpen? Dat kan! Maar daarvoor moet je wel eerst je Pieten-diploma halen. Dat diploma kun je op zaterdag 29 november halen in Winkelcentrum Schalkwijk.

Voor het behalen van je Pieten-diploma moet je op zaterdag 29 november een viertal opdrachten vervullen. Als je een opdracht hebt gedaan, krijg je daarvoor een stempel op de flyer. De flyers liggen bij diverse winkels in het winkelcentrum of zijn te verkrijgen op de pleinen. Als je alle vier de stempels hebt, kun je deze flyer in de Pietenschool omruilen voor je eigen Pieten-diploma.

Opdracht 1 is het laten zetten van een fraaie glitter-tattoo. Daarna kun je een mijter of pieten-baret knutselen voor je tweede stempel. Op de Pietenschool kun je laten zien hoe lenig je bent en daarmee de derde stempel verdienen. Tot slot: de Smikkeltafel… voor je laatste stempel ga je een chocoladeletter mooi versieren (en als hij af is mag je hem natuurlijk mee naar huis nemen).

Je hoeft de stempels niet in deze volgorde te halen. Je mag beginnen waar je wilt. De opdrachten zijn verspreid over het hele winkelcentrum: kan je meteen bewijzen dat je een goe- de speur-Piet bent!

Pietenband – zondag 30 november tussen 12:00 en 17:00 uur

Ook zondag is het feest! Dan treed treed de Pietenband op. De Pietenband zorgt op zondag 29 november tussen 12:00 en 17:00 gezelligheid en speelt allemaal leuke Sinterklaas liedjes.

 

 

 

 

 
Reacties