Naar Ibiza in Centrum Schalkwijk met LabelLinda – Centrum Schalkwijk

Naar Ibiza in Centrum Schalkwijk met LabelLinda

Naar Ibiza in Centrum Schalkwijk met LabelLinda

Linda Verdel (46) is al tien jaar eigenaresse van de succesvolle webshop Labellinda. Vijf maanden geleden verwezenlijkte ze in Centrum Schalkwijk haar droom; een echte winkel.

Linda: ‘Ik heb al tien jaar een webshop op het gebied van kleding en woonaccessoires en het is altijd mijn meisjesdroom geweest om een fysieke winkel te hebben. Toen ik samen met een vriend naar huurmogelijkheden ging kijken, viel ik als een blok voor dit pand. Ik zag meteen mogelijkheden om mijn ideeën aan de man te brengen.

Ik wil anders zijn dan anders. Dat zit in mijn DNA. Daarom importeer ik mijn producten vanuit de hele wereld; Indonesië, Thailand, Ibiza, Miami, Europa… Er hangt vaak van alles maar één stuk en alles is bijzonder in zijn soort. Dat kom je hier in Schalkwijk nog niet veel tegen.

Wat zo leuk is aan een echte winkel, is dat ik hier al mijn creativiteit in kwijt kan. Veel meer nog dan in een webshop natuurlijk. Ik heb in de bloemen, styling en binnenhuisarchitectuur gewerkt. Dat kan ik allemaal in mijn winkel kwijt. Zo ben ik de hele dag lekker aan het rommelen. Heerlijk!

De aanloop van klanten is vanaf dag één ook super geweest. En ik heb gezellige buren. Gezamenlijk denken we na over hoe we de overige panden kunnen pimpen. Ook ben ik een samenwerking aangegaan met Snuffelmug en Paswerk en worden mijn meubels opgeknapt door mensen met een beperking.

Mijn gevoel is dat het Centrum Schalkwijk echt weer een levendige plek aan het worden is. En het wordt weer kouder, dus binnenkort komt er hier een hele grote tafel met koffie, thee en verse, warme appeltaart.’

Kom ook een kijkje nemen bij LabelLinda! De winkel zit naast de H&M en Van Haren in Centrum Schalkwijk.


Fotografie: www.daanruijter.com – Tekst: www.johannanolet.nl

 
Reacties