Knutsel Kanjer Middag in Centrum Schalkwijk groot succes! – Centrum Schalkwijk

Knutsel Kanjer Middag in Centrum Schalkwijk groot succes!

Knutsel Kanjer Middag in Centrum Schalkwijk groot succes!
In Centrum Schalkwijk konden kinderen afgelopen zaterdag aan tafel schuiven om te knutselen. Kinderen vlogen op de kleurrijk versierde tafels af als bijen op honing. Mama’s werden vervolgens weggestuurd om boodschappen te doen. Moederdag stond immers voor de deur en er was werk aan de winkel!
 
Verspreid over het jaar worden in Centrum Schalkwijk, onder de naam Knutsel Kanjer middag, gezellige knutselworkshops georganiseerd met steeds een ander thema. Kinderen kunnen tijdens de workshops hun knutseltalent laten zien. Afgelopen zaterdag stond de workshop in het teken van Moederdag. De tafel stond vol met bakjes gekleurde kralen, die kinderen op een stuk ijzerdraad konden rijgen die ze plaatsten in een soort sokkel van klei om zo een echte Moederdag trofee te maken. Daarna mochten ze met hun kunstwerk de photobooth in, want knutseltalent moet natuurlijk vastgelegd worden ! Voor wie dat wilde, was er daarna ook nog de mogelijkheid je mooi te laten schminken.
 
Zoë (4) is zeer geconcentreerd aan het werk. Ze maakt een bloem voor mama en vormt het ijzerdraad behendig om tot bloemblaadjes. “Ik heb alle kleuren van de regenboog gebruikt, want alle kleuren zijn mijn lievelingskleur!” Jayden (8) klets honderduit met schoolgenootjes die hij aan tafel is tegengekomen. “Ik maak een hartje voor mijn moeder, omdat ik van haar hou.” Waarom precies, vindt hij moeilijk te zeggen. “Ik vind gewoon álles lief aan haar!”
 
Volgende maand vindt er op 15 juni, de dag voor Vaderdag, opnieuw een Knutsel Kanjer Middag plaats in Centrum Schalkwijk. Alle kinderen zijn welkom en deelname is gratis
 
Reacties