“Ik ken de Afrikaanse keuken niet heel goed, dus als iemand een tip heeft, graag!” – Centrum Schalkwijk

“Ik ken de Afrikaanse keuken niet heel goed, dus als iemand een tip heeft, graag!”

“Ik ken de Afrikaanse keuken niet heel goed, dus als iemand een tip heeft, graag!”

 

De oplettende bezoeker zal het niet zijn ontgaan: tot 1 juni staat Winkelcentrum Schalkwijk in het thema van Afrika. Als ik aan Afrika denk, denk ik aan een gemêleerd continent met veel Moslims en Christenen. Een continent waar het warm weer is, waar ze een jungle vol wilde dieren hebben en waar veel mensen ontzettend goed zijn in sport. Zelf bak ik jammer genoeg weinig van sport. Tijdens mijn werk ben ik wel constant in de weer. En als het even kan, fiets ik de negen kilometer naar mijn werk.

Tot en met 31 mei wordt er voor kinderen in het winkelcentrum een Afrika speurtocht georganiseerd. De speurtocht voert langs de verschillende jungles met dieren, verspreidt door het winkelcen- trum. De antwoorden liggen in de etalages verstopt, dus de kinderen moeten echt goed zoeken! De oplossing kunnen de kinderen invullen op het deelnameformulier en inleveren bij de Intertoys of invullen op onze website www.winkelcentrumschalkwijk.nl. Uit alle inzendingen worden 35 prijswinnaars geselecteerd. Zij worden beloond met een knuffel-aap.

Afrika is na Azië het grootste continent op aarde en het publiek van Winkelcentrum Schalkwijk is ontzettend divers. Hier proberen we vanuit de winkeliersvereniging met de verschillende thema’s op aan te sluiten. Ook bij Keurslager bieden we, naast de Hollandse keuken, ook Zuid-Europese en Oos- terse gerechten aan.
Naar aanleiding van het thema Afrika denk ik er nu over om ook gerechten met een Afrikaanse
tint te introduceren. Ik ken de Afrikaanse keuken niet heel goed, dus als iemand een tip heeft, is die persoon van harte welkom! Het lijkt mij een leuke uitdaging.

Naast het Afrika thema loopt van 18 mei t/m 27 juni ook de spaaractie Hierrr met je kassabon! Bewaar tussen 18 mei en 26 juni a.s. vooral uw kassabonnen, als u gewinkeld heeft in Winkelcentrum Schalkwijk. Bij inlevering maakt u kans op een waardebon tot € 50,- in de winkel waar u gewinkeld heeft. Net als de vorige keer worden er door veel verschillende winkels weer prachtige prijzen uitgereikt.

Er zijn een aantal ondernemers die de actie extra ondersteunen met extra waardebonnen zoals Etos, Pets Place en Bloembinderij Johan. De eerste prijsuitreiking is op 6 juni en de tweede op 27 juni. Houd het in de gaten!

Ik hoop tot snel in het winkelcentrum!

Jan Konijn, Voorzitter van de Ondernemersvereniging


Fotografie: www.daanruijter.com – Tekst: www.johannanolet.nl

 

 

 

 
Reacties