JAN KONIJN, Voorzitter van de Ondernemersvereniging – Centrum Schalkwijk

JAN KONIJN, Voorzitter van de Ondernemersvereniging

JAN KONIJN, Voorzitter van de Ondernemersvereniging

De periode van de jaarwisseling is een mooi moment om na te denken over de achterliggende en de komende periode. Een moment om even tot rust te komen in alle hectiek. Velen hadden dit jaar zelfs een lang weekend vrij, wat een luxe! Mijn goede voornemens richten zich altijd op gezondheid en geluk. Ook op zakelijk gebied. Zo streven wij bij de Keurslager naar het door ontwikkelen van bestaande producten. Denk aan het verminderen van allergenen en E-nummers. Daarin hebben we al stappen gezet.

Ook de ondernemersvereniging heeft goede voornemens. Zoals meer gebruik van moderne communicatiemiddelen. De online Facebook community van Winkelcentrum Schalkwijk groeit met de dag. Het is een gezellige plek waar informatie wordt uitgewisseld, waar win-acties worden gehouden en waar ondernemers en bezoekers betrokken zijn met elkaar. Wij hopen dat de ondernemers in 2016 ook online veel van zich zullen laten zien. Daarnaast streven we ernaar om het succesvolle activiteiten- en evenementenplan van 2015 in 2016 nog verder door te ontwikkelen. Zo kan de bezoeker meerdere keren per maand een winkelcentrum vol muziek verwachten en zullen ook de welkom-hostess, kindervrijmarkt, dierenanimaties en consumentenacties weer volop aan de orde zijn.

Hoogtepunten van 2015 waren zonder twijfel de dierenanimaties op de pleinen  voor de kinderen en de Doe Een Wens actie. Het heeft ons ontzettend goed gedaan dat we zoveel mensen oprecht blij hebben kunnen maken met het vervullen van heel persoonlijke wensen.

Een veel besproken onderwerp is natuurlijk de verbouwing van Winkelcentrum Schalkwijk. In 2016 zullen wij opnieuw alles in het werk stellen om deze plannen uitgevoerd te krijgen. Via onze nieuwsbrief zullen wij bezoekers dit jaar op de hoogte gaan houden over deze ontwikkelingen. Ben jij hierin geïnteresseerd? Meld je  dan aan voor het ontvangen van onze digitale nieuwsbrief op www.winkelcentrumschalkwijk.nl.

Ik wens iedereen namens het gehele winkelcentrum team een gezond en plezierig 2016!

Jan Konijn, voorzitter van de ondernemersvereniging


Fotografie: www.daanruijter.com – Tekst: www.johannanolet.nl

 
Reacties