Bereikbaarheid – Centrum Schalkwijk

Bereikbaarheid

Centrum Schalkwijk wordt de komende jaren vernieuwd tot een modern en aantrekkelijk stadsdeelcentrum. Hier leest u over de bereikbaarheid van het centrum tijdens de werkzaamheden.

Voetgangers

Tijdens de werkzaamheden is het winkelcentrum voor voetgangers gewoon bereikbaar. De looproutes worden met borden aangegeven.

Fietsers

Voor fietsers wordt een omleiding ingesteld vanaf het Roosje Vospad via de Briandlaan en de Floridabrug. De fietsverbinding over het Californiëplein vervalt tijdens de werkzaamheden.

Auto en bus

Voor auto en busverkeer zijn er geen gevolgen voor bereikbaarheid van het winkelcentrum. De werkzaamheden vinden plaats op de parkeerplaatsen van het Californiëplein en het Floridaplein.

Parkeren

Parkeren op het Californiëplein en Floridaplein is vanaf februari 2018 niet meer mogelijk door alle bouwactiviteiten. U kunt dan uitsluitend in de parkeergarage parkeren.

Markt

De dinsdagmarkt blijft op het Californiëplein aanwezig tot en met juni 2018. Vanaf 1 juli 2018 komt de markt op een andere locatie nabij het winkelcentrum. 

Meer informatie

Heeft u naar aanleiding van deze brief vragen of opmerkingen dan kunt u contact opnemen met Max Lether, bouwmanager, op werkdagen via 06 55 38 84 18 of via m.lether@fakton.com. Actuele informatie en het overzicht van de werkzaamheden vindt u op www.haarlem.nl/centrumschalkwijk.