Bereikbaarheid – Centrum Schalkwijk

Bereikbaarheid

Centrum Schalkwijk wordt de komende jaren vernieuwd tot een modern en aantrekkelijk stadsdeelcentrum. Hier leest u over de bereikbaarheid van het centrum tijdens de werkzaamheden.

 

Voetgangers

Tijdens de werkzaamheden is het winkelcentrum voor voetgangers gewoon bereikbaar. De looproutes worden met borden aangegeven.

Fietsers

Voor fietsers wordt een omleiding ingesteld vanaf het Roosje Vospad via de Briandlaan en de Floridabrug. De fietsverbinding over het Californiëplein vervalt tijdens de werkzaamheden.

Auto en bus

Voor auto en busverkeer zijn er geen gevolgen voor bereikbaarheid van het winkelcentrum. De werkzaamheden vinden plaats op de parkeerplaatsen van het Californiëplein en het Floridaplein.

Parkeren

Vanaf augustus wordt het gehele parkeerterrein voor u afgesloten en kunt u alleen parkeren in de parkeergarage. De parkeerplekken voor invaliden worden verplaatst naar de begane grond in de parkeergarage naast de fietsenstalling. De parkeergarage is bereikbaar via de Floridabrug.

Markt

Vanaf 1 juli 2018 staat de markt op een andere locatie. Deze staat op de parkeerplaats bij van de voormalige Rabobank aan de Costa del Sol tot aan de zij-ingang van de Hema op de parkeerplaats aan de Europweg.

Hinder

Als gevolg van de werkzaamheden kan overlast ontstaan. Hoewel de gemeente eventuele overlast zo veel mogelijk probeert te beperken, zal een en ander niet te vermijden zijn. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Meer informatie

De werkzaamheden van Koninklijke Oosterhof Holman starten vanaf week 37. Vanaf dan wordt wekelijks een inloopspreekuur georganiseerd in de keet. Deze vindt vanaf dan elke woensdag plaats in de keet van 15:00 – 16:00. Het inloopspreekuur is bedoeld om vragen te stellen, opmerkingen te plaatsen of verbeteringen met ons te delen.

Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u contact opnemen met Max Lether, bouwmanager, op werkdagen via 06 55 38 84 18 of via m.lether@fakton.com. Actuele informatie en het overzicht van de werkzaamheden vindt u op www.haarlem.nl/centrumschalkwijk.