BBQ op DAK – Centrum Schalkwijk

BBQ op DAK

BBQ op DAK

Het is alweer de laatste week van DAK Schalkwijk en we gaan de laatste week knallend afsluiten met optredens, live muziek, een hoop gezelligheid en een BBQ!

Op zaterdag 27 augustus gaan we vanaf 18:00 uur BBQ’en op DAK Schalkwijk Voor maar 8 euro kun je lekker BBQ’en drinken. De BBQ wordt verzorgd door onze Keurslagerij Van Der Geest. Het BBQ vlees is rundvlees en kip (geen varkensvlees), er is brood en diverse salades.

Kom je ook? In verband met de inkoop vragen we je je vooraf aan te melden, zodat we zeker weten dat we genoeg hebben voor iedereen. Na het invullen van onderstaand formulier ontvang je een bevestiging per email.

Tot op DAK!

 

BBQ op DAK - 27 augustus 2016

Vul onderstaand je gegevens in voor de BBQ en op DAK Schalkwijk op zaterdag 27 augustus vanaf 18:00 uur. De kosten voor de BBQ zijn 8 euro. Dit is inclusief eten en drinken. Afrekenen kan op het DAK bij het uitgifte punt van de drankjes. Afrekenen kan alleen contant. Zodra jouw aanmelding bij ons binnen is ontvang je een bevestiging per email. Gaaf dat je komt en tot op DAK!
 
Reacties